Marina läroverket

marina läroverket

Information om Marina läroverket i Danderyd - ett sjöfartsgtymnasium för dig som gillar båtar och vill resa! OBS! Alla våra utbildningar ger behörighet till högskolan. Marina läroverket erbjuder följande gymnasieutbildningar: Marinbiologiutbildningarna (SV/NB); Ledarskapsutbildningen (SA); Marinteknikutbildningen (MT SV); Entreprenörskapsutbildningen (EK). Tiden i gymnasieskolan ska vara lustfylld och rolig samt ge en god. Marina läroverket är en fristående gymnasieskola i Stocksunds hamn, en mil norr om Stockholm city. Skolan följer genomgående det marina temat, och erbjuder fyra program; naturbruksprogrammet med inriktning marinbiologi, fordonsprogrammet med inriktning marinteknik samhällsprogrammet vilken har inriktning på.

Marina läroverket Video

Student 2017

Marina läroverket - behll del

Seglingen till idskär i början av ettan gör att hela klassen kommer nära varandra relativt snabbt. Förhoppningsvis börjar jag plugga till nästa höst. Jag vill vara med och utveckla en miljövänlig bottenfärg utan gifter! Norra Idskär ligger utanför Vaxholm, strax söder om Tynningö. Studerade först Turism i Dalarna samtidigt som jag fick chansen att arbeta som skidlärare i Lindvallen och Fjätervålen. Bra lärare, underbar skolmiljö, bra trivsel och en unik chans att få segla långsegling. Speciellt Atlantpassagen då det blev en helt annan stämning ombord, allt blev väldigt lugnt. marina läroverket

Marina läroverket - Att

Belle Amie  Skolsegelfartyget Belle Amie. Jag hoppas också kunna komma ut på sjön någon gång igen. Det är lika mellan två, först att se "hopande" knölvalar på atlantenseglingen från västindien hela den resan är så klart ett magiskt minne och inställd biologi lektion i förmån för sol o bad, på bryggan dagen efter vår studentmottagning. Förbereder mig för avresa till USA imorgon;   Där jag ska jobba på en hästranch Har gjort sedan studenten: Helt klart båda seglingarna.