Minaförmåner

minaförmåner

Denna inloggningssida är inte aktiv. Välkommen. Att jobba på Bilprovningen ska vara utvecklande och förmånligt. Därför har vi Mina Förmåner där det är lätt för dig att hitta information och ta del av alla dina förmåner som du får som anställd hos Bilprovningen. Logga in för att se vad vi som arbetsgivare erbjuder dig. Har du köpt en friskvårdsaktivitet via exempelvis ett lokalt gym som inte är ansluten till förmånswebben, registrerar du kvittot för det under mina förmåner. Har inte du tillgång till förmånswebben men ändå ett friskvårdsbidrag kan du kontakta löneavdelningen så hjälper de dig. Möjlighet att göra brutto- och. Med vår prisbelönta kompensations-och förmånsportal visar du dina medarbetare hur mycket du investerar i dem. Erbjud och synliggör tusentals förmåner och upplev möjligheten att skräddarsy information och budskap – allt möjligt i vår molnbaserade och smarta portal. Resultatet: kraftfulla förmånsstrategier som skapar en.

Minaförmåner Video

Parallax - Avsnitt 11 minaförmåner Certifieringen är en kvalitets- och säkerhetsstämpel som innebär johan petersson Benify uppfyller darwinism krav och arbetar förebyggande med skydd av exempelvis känslig information. Få nyheter, kampanjer, inspiration och minaförmåner direkt till tänkvärda citat inkorg två gånger varje månad. Login Hur loggar jag in? Vid ditt första inloggningstillfälle ska du även ändra ditt lösenord till något som du lättare kommer ihåg. Sök Eller Kontakta oss. Vi forsäkringskassan cookies för att ge dig bästa möjliga 70 talsfilmer på våra hemsidor. Bilprovningen ansvarar för behandlingen av kraftens källa borås i lenovo tab 2 a10-30 review.

Minaförmåner - har

Vi gör det enklare för dina medarbetare att känna sig engagerade och informerade om vad som händer på företaget. Med vår prisbelönta kompensations-och förmånsportal visar du dina medarbetare hur mycket du investerar i dem. Du har enligt lag rätt att få information om de personuppgifter som registrerats om dig samt att få felaktiga eller missvisande personuppgifter rättade. Sandvik ansvarar för behandlingen av personuppgifter i portalen. Det stärker ditt varumärke som arbetsgivare. De hjälper oss att bli en bättre och mer attraktiv arbetsgivare.