Stjärnkusken

   dagens nyheter 1 Comments

stjärnkusken

Stjärnkusken är ett TV-program på TV4 som går ut på att kändisar ska bevisa vem som är den bästa travkusken. Programmet hade premiär med Jessica Almenäs som programledare. Andra säsongen sändes med Linda Lindorff som programledare. Varje vecka elimineras en deltagare tills en vinnare utses i ett. Trea i ”Idol”, etta i ”Stjärnkusken”. Under torsdagens final var det Simon Zion som tog hem den eftertraktade guldplatsen. – Det är sällan jag känner mig stolt, men nu gör jag verkligen det, säger han. Från bronsplats i ”Idol” till guldhjälm i ”Stjärnkusken” Simon Zia, 27, vann gårdagens final av. Före detta Europe-gitarrist - och numera också ”Stjärnkusk”.

Stjärnkusken - Tamino Front

Har tolv hästar, varav tre stora. Jag trodde att jag skulle dö, säger Saga Scott. Jessica Almenäs Linda Lindorff Så spelar du på trav — guide för en nybörjare. Nästan alla skolans hästar är med i programmet, från de minsta till de största.

Stjärnkusken - man har

Till sin hjälp har de tävlande de två framstående kuskarna Erik Adielsson och Jennifer Tillman som tränar dem. Bilden när hon tröstas av danska stjärnan fick stor spridning: Just Kee Marcello vann den upplagan, och när det nu - 1,5 år senare - var dags för en ny säsong så gick priset återigen till en artist. Jag är verkligen biten och det har varit en hård och härlig resa, säger vinnaren i programmet efter segern. Se hela Målklubben - 11 december. stjärnkusken

Stjärnkusken Video

Hysteriskt roligt när kändisarna ska bli stjärnkuskar