Fredagsmiddag

   trump nyheter 1 Comments

fredagsmiddag

Fredagsmiddag. /11/16 Hej där!. Fredagskväll och vi har bänkat oss framför tv:n datorn. Vi har missat massa program nu när vi varit bortresta, så här måste vi kolla ikapp lite ”bonde söker fru ” och ”ensam mamma söker ”. Nämnde jag att jag tvättade 7 maskiner igår (?) Och idag vek jag ihop och packade in. Höstens godaste sallad gör Leila på butternutsquash, belugalinser, lammrostbiff och fetaost. Fredagsmiddag. Fredagsfest med tacogratäng. Publicerad 3/2 Texmex är nog mer eller mindre den officiella svenska fredagskungen numera, och undra på det när det är så jättegott och festligt. Jag älskar texmex i alla former – som knapriga tacos, mjuka burritos och som gratäng.

Fredagsmiddag - Wyman (L)

Så får du till julpyntet hemma klipp. Här skrapar Ingrid fram en härlig julklapp! Vi tävlade ut två biljetter och ringde sedan upp den lyckliga vinnaren Andrea Lindgren. Dr Mikael om psoriasis: Här kan du köpa Skånskan. Receptet hittar du hos köket. Matbloggen Bitte Assarmo bloggar om mat. fredagsmiddag

Fredagsmiddag - lite

Leila gör sin på nötmjölk, agavesirap och jordgubbar. Grillade havskräftor, flanskstek och urgod caesardressing. Här går Doktor Mikael igenom orsak, symptom och olika sätt att behanda psoriasis. Leila gör chokladmousse på avokado klipp. Tillsätt vatten eller ännu hellre vin och salsasås och låt puttra på svag värme under lock ca 15 minuter. En oklassisk variant på klassikern millkshake. På initiativ av Vänsterpartiet diskuterades metoo-rörelsen i riksdagen.